Vaak gestelde vragen.

Wat is Restorina?

Restorina is er voor alle restaurants en eet – en drinkgelegenheden in Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en andere landen. Het doel is om een zo overzichtelijk en duidelijk mogelijk overzicht te bieden aan consumenten en eigenaren van lokale restaurants de kans te bieden om de bereikbaarheid te vergroten. Tevens kunnen eigenaren ervoor kiezen om kortingscodes aan te bieden om het nog aantrekkelijker te maken voor de consument. Lees verder op de over ons pagina.

Waarom Restorina?

Restorina biedt een makkelijk te gebruiken en een overzichtelijk en compleet van restaurants in je buurt of een bepaalde locatie. Tevens geeft het je de kans om korting te krijgen op je favoriete restaurant zodat je zorgeloos kunt genieten! Voor restauranthouders is het de uitgekiende mogelijkheid om in contact te komen met de consument en een breder publiek (klanten) te bereiken. Kortom: win-win voor iedereen! Meer weten? Bekijk hier wat we kunnen betekenen voor uw bedrijf.

Hebben alle restaurants kortingscodes?

Dit is altijd afhankelijk van het restaurant en diens eigenaar. Als het restaurant besluit dat er kortingscodes gebruikt mogen worden, dan zullen wij dit tonen op de website. U kunt tevens filteren op “Met kortingscodes” om alle restaurants met kortingscodes te bekijken. Bent u eigenaar van een restaurant? Bekijk dan alle onze mogelijkheden met betrekking tot kortingcodes.

Kan ik als eigenaar mijn restaurant claimen?

Ja, dat kan zeer zeker! U bepaalt wat er op uw restaurantpagina komt en wij verifiëren dit middels ons groene vinkje!

Wij verzoeken u contact op te nemen via het contactformulier of op het ‘informatie’ icoontje klikken bij de naam van uw restaurant en het formulier in te vullen.

Waarom staat mijn (favoriete) restaurant er niet tussen?

Het kan zijn dat Restorina nog niet al uw favoriete restaurants op de website heeft staan.

Mocht u een restaurant missen, laat het ons dan vrijblijvend weten via het restaurant tip formulier en wij zullen proberen contact op te nemen met de eigenaar.

Zodra uw verzoek goed wordt gekeurd, zullen wij het restaurant opnemen op onze website.

Waarom staat mijn plaatsnaam er niet tussen?

Restorina toont momenteel restaurants in een select aantal landen en steden. Dat wil uiteraard niet zeggen dat wij geen oog hebben voor uw plaats!

Mocht u een plaatsnaam niet kunnen vinden, dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons.

Zodra uw verzoek goed wordt gekeurd, zullen wij de plaatsnaam met het restaurant opnemen op onze website.

Partnerschap en samenwerken: wat zijn de mogelijkheden?

Restorina heeft als doel om restaurants en bedrijven zo goed mogelijk te helpen. Hierom bieden wij verschillende pakketten aan om in alle behoeften te voorzien.

Neem vrijblijvend contact op voor een gepersonaliseerd aanbod op basis van uw eisen en wensen,

Weet u al wat u wil en heeft u interesse in een samenwerking? Word dan direct partner!

Staat uw vraag er niet tussen?