Over Restorina.

Verhaal van Restorina.

Restorina heeft als doel om de drempel voor het vinden van de juiste restaurant zo laag mogelijk te maken en een zo compleet mogelijk overzicht te bieden van alle restauurants. Daarnaast willen wij alle ondernemers en eigenaren helpen om hun bedrijf zowel online als offline beter vindbaar maken voor potentiële klanten. Daarom doen wij ons uiterste best om onze restaurant en – bedrijvengids toegankelijk en up to date te houden. Hiermee bedienen wij de consumenten – en zakelijke markt.

Wij willen niet alleen helpen om de beste restaurants te vinden, maar ook om de beste deals te vinden. Onze exclusieve kortingscodes dragen bij aan het betaalbaar houden van eten en maken het your food spot!

Restorina bg

Voor consumenten.

Ontdek restaurants in de buurt & eet met korting
Restorina (openingstijden restaurants)
Restorina helpt je lokale parels te ontdekken waar je betaalbaar kunt eten. Op zoek naar een visrestaurant of wil je genieten van een lekkere dessert bij een restaurant met exclusieve kortingen?

Voor elk wat wils bij Restorina!
Reserveer bij je favoriete restaurant
Over Restorina (reserveren)
Maak gebruik van ons reserveringsmodule om te reserveren bij uw favoriete restaurant en krijg direct een notificatie per e-mail zodra uw reservering is bevestigd door het restaurant.

Voor bedrijven.

Gepersonaliseerd dashboard
Restorina dashboard

Regel alles en beheer, onder meer,  uw reserveringen en recensies in een volledig gepersonaliseerde, efficiënte en zeer gebruiksvriendelijk dashboard.

Lees reviews en beoordeel restaurants
Recensies Restorina

Benieuwd naar wat anderen vinden van een specifiek restaurant voordat u er boekt? Dat kan op Restorina! Daarnaast is het mogelijk om een review achter te laten na uw bezoek zodat andere foodies daar gebruik van kunnen maken.

Bekijk ook deze restaurants.

Werken bij Restorina.

Zin om uitdagende problemen op te lossen en deel uit te maken van een groeiend maaltijdbedrijf?