Samenwerken als partners.

Wilt u samenwerken met Restorina en partner worden zodat u bijvoorbeeld uw reserveringen af kunt laten handelen via Restorina zodat u geld en tijd bespaart? Of wilt u professionele foto’s laten maken van uw restaurant en uw menu en gerechten?

Bij Restorina krijgt u een op maat gemaakte offerte met de beste voorwaarden. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig contact met u op.

  Hoe het werkt.

  Stap #1
  Neem de informatie op de hoe het werkt pagina door en bekijk de vaak gestelde vragen.
  Stap #2

  Laat op deze pagina je contactgegevens achter en druk op ‘verzenden’.

  Stap #3

  Wij nemen contact op om vrijblijvend al uw vragen te beantwoorden en meer te vertellen over de samenwerking.

  Wat u mag verwachten van onze samenwerking.

  Reserveren? Restorina!

  Restorina zorgt ervoor dat u zich alleen hoeft te concentreren op hetgeen dat belangrijk is: het bedienen van klanten. Wij zorgen ervoor dat reserveringen in uw restaurant netjes worden afgehandeld, zonder dat u wordt gebeld of op uw e-mails hoeft te letten.

  Met onze reserveringsmodule hoeft u zich niet meer druk te maken over wanneer uw klanten komen: wij nemen deze zorgen graag voor u weg. Zo bespaart u geld en tijd!

  Verhoog je omzet

  Restorina helpt de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten! Een restaurant ontvangt via Restorina een eigen restaurantpagina op web + mobiel/tablet, welke u kunt verrijken met relevante informatie om uw online zichtbaarheid te vergroten en daarmee ook uw omzet!

  Bedien je klanten met één klik

  Restorina helpt bij het bedienen van je klanten. Wij bieden u een geheel gepersonaliseerd dashboard aan met de mogelijkheid om reserveringen, reviews en gegevens vanuit één centrale databron optimaal te kunnen beheren en uw klanten op weg te helpen.

  Deskundig advies

  Partner worden met Restorina is slechts het begin van onze samenwerking. Wij promoten uw restaurant en bieden support & proactief deskundig advies om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

  Nog meer services.

  Social media beheer

  Restorina helpt ook op het gebied van social media beheer. Tegenwoordig kan een restaurant niet meer zonder het beheer van social media: Instagram, TikTok, Facebook en nog veel meer. Restorina neemt dit uit je handen zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf.

  Wij zorgen voor de promotie, reclame en daarmee naamsbekendheid van je restaurant!

  Professionele foto's van uw restaurant

  Restorina kan ook helpen met professionele foto's van uw restaurant en uw menu, eten & gerechten. Hiermee wordt uw restaurant veel aantrekkelijker en kunt u meer gasten aantrekken.

  De combinatie van goede foto's en social media is krachtig en dat is nou precies waar wij als Restorina kunnen helpen!